Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Policie pátrá po vandalovi, který poškodil bagr v jabloneckých Břízkách

Policisté pátrají po totožnosti pachatele, který v noci z pondělí na úterý tohoto týdne poškodil víceúčelový stroj JBC 3D. K incidentu došlo na odstavné ploše poblíž Sportovního areálu Břízky v Jablonci nad Nisou. Policie nyní žádá veřejnost o spolupráci.

Neznámý vandal svým činem způsobil rozsáhlou škodu. Ta je vyčíslena na bezmála 21 tisíc korun. „Poškodil čelní sklo, sklo okna bočních levých dveří, maják, přístrojovou desku, dále stěrač čelního skla, reflektor a také pravé zpětné zrcátko,“ uvedla tisková mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová.

Zda chtěl pachatel uškodit přímo majiteli stroje, či zda útočil náhodně, ukáže až vyšetřování. Policie nicméně žádá veřejnost o pomoc při pátrání. „V případě, že si někdo z občanů v inkriminovanou dobu, tj. v čase od 19 hodin dne 6. srpna do 8 hodin dne 7. srpna všiml poblíž bagru pohybu nějaké podezřelé osoby či osob, je možné informace sdělit policistům prostřednictvím bezplatné tísňové linky 158 nebo přímo na policejní služebně obvodního oddělení Jablonec nad Nisou – Mšeno,“ apeluje na případné svědky Šrýtrová.

Policie již zahájila šetření k přečinu „poškození cizí věci“. V případě dopadení pachateli hrozí až jednoletý trest odnětí svobody.

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky bagr, vandal, Jablonec, krimi, policie, Jablonec nad Nisou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie pátrá po vandalovi, který poškodil bagr v jabloneckých Břízkách  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.