Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Mladík bez důvodu napadl ženu. Na ulici ji kopl do obličeje a odešel

Těžko uvěřitelná situace se odehrála v pondělí odpoledne na Bardějovské ulici v České Lípě. Třiadvacetiletý mladík tam bezdůvodně napadl osmapadesátiletou ženu. Kopl ji do obličeje a pak utekl. Strážníci jej ale během několika hodin dopadli.

„Jsi normální?“ zmohla se na žena na reakci. „K napadení přivolali svědci hlídky městské policie, přičemž jedna jela přímo k ženě, druhá prozkoumávala okolí a hledala pachatele. Žena byla zjevně v šoku z nenadálého útoku, zato svědci popsali mladíka poměrně dobře,“ popsala mluvčí strážníků Eva Vlastníková.

Do hledání útočníka se pak kromě hlídek zapojil i kamerový systém. Zhruba po dvou hodinách bylo pátrání úspěšné. „Muž se šinul po Děčínské ulici a bylo jasné, že je pod vlivem alkoholu nebo jiných omamných látek,“ řekla mluvčí.

Proč zcela neznámou ženu kopl do tváře, to nevěděl ani on sám. „Připustil pouze, že byl pod vlivem marihuany. Žena naštěstí vyvázla bez zranění, a tak se pachatel bude zpovídat u správního orgánu z přestupku ublížení na zdraví,“ uzavřela Vlastníková.

Autoři | Foto MP Liberec

Štítky Městská policie, Česká Lípa, napadení, marihuana

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mladík bez důvodu napadl ženu. Na ulici ji kopl do obličeje a odešel  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.