Počasí dnes6 °C, zítra6 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

PÁTRÁNÍ: Zloději na statku ukradli přepravníky pro koně. Škoda je přes čtvrt milionu

Policisté řeší neobvyklou krádež. Ze statku ve Václavicích zmizely minulý víkend dva boxy na přepravu koní a další vybavení. Tím pádem vznikla škoda necelých 270 tisíc. Po zlodějích a samotných boxech pátrají policisté, kteří uvítají případná svědectví od veřejnosti.

Zloději ukradli přívěs značky Boeckmann P 20 za padesát tisíc korun a také Boeckmann PHA-P-V-305165/200 PHA za 160 tisíc korun. S přívěsem navíc zmizelo i příslušenství ke koním - sedlo, třmeny, kamaše, podsedlové dečky, jezdecké boty, helma, a další v hodnotě bezmála 56 tisíc korun.

Případ vyšetřují hrádečtí policisté a liberečtí kriminalisté. „V případě, že se jim podaří zjistit, kdo má krádež na svědomí, hrozí pachateli až pětiletý trest odnětí svobody,“ řekla mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová.

Policisté se také obrací na veřejnost. „Pokud si někdo z občanů všiml pohybu uvedených přívěsů, či ví, kde se nacházejí, ať prosím kontaktuje policisty na 735788709 nebo prostřednictvím bezplatné tísňové linky 158,“ dodala mluvčí.

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky Václavice, boxy na koně, krádež, policie, přívěs

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

PÁTRÁNÍ: Zloději na statku ukradli přepravníky pro koně. Škoda je přes čtvrt milionu  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.