Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Začíná soud s vrahem z vratislavické večerky. Hrozí mu výjimečný trest

U libereckého krajského soudu dnes začíná hlavní líčení s mužem, který 5. ledna brutálně zavraždil prodavačku ve vratislavické večerce. Obžalován je ze zvlášť trýznivého způsobu vraždy a hrozí mu 15 až 20 let i výjimečný trest.

Devětatřicetiletý muž napadl prodavačku z vietnamské komunity v prodejně potravin v Dopravní ulici ve Vratislavicích nad Nisou. Ženu těžce zranil, sám utrpěl středně těžké poranění. Zraněnou ženu se v prodejně snažili resuscitovat nejprve policisté, poté i zdravotníci.

Po 40 minutách oživování konstatovali úmrtí. Obžalovaný, který byl při činu také pobodán, se nejprve snažil vystupovat jako svědek. Událost nahlásil a se středně těžkým zraněním byl převezen do liberecké nemocnice, kde podstoupil operaci. Původně tvrdil, že vietnamskou prodavačku napadl nožem neznámý útočník, a když se ji snažil bránit, tak napadl i jeho.

Muž tvrdil, že pachatel s komplicem, jenž původně čekal před prodejnou, po činu utekl přes protilehlý most. Podezření, že lže, pojali policisté, když ho poprvé vyslechli v nemocnici. Nakonec se k činu přiznal, komplice neměl.

Autoři | Foto | Zdroj ČTK

Štítky vražda, Vratislavice, soud, Liberec, prodavač, Krajský soud v Ústí nad Labem, Krajská nemocnice Liberec, Liberec XXX-Vratislavice nad Nisou, výjimečný trest

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Začíná soud s vrahem z vratislavické večerky. Hrozí mu výjimečný trest  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.