Počasí dnes16 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Řidička na přechodu u školy srazila chlapce. Ten se lehce zranil

K nepříjemné nehodě došlo v pátek odpoledne po vyučování na přechodu pro chodce před základkou v Husově ulici. Řidička tam srazila nezletilého chodce, který ji vběhl do cesty. Chlapec se naštěstí zranil jen lehce.

„Řidička osobního vozidla Škoda Octavia jela ve směru od ulice Jizerská do centra města. Na ulici Husova zastavila před vyznačeným přechodem pro chodce, kde přecházel zprava doleva nezletilý chodec. Následně se s vozidlem opět rozjela, přičemž na přechod vstoupil z pravé strany další nezletilý chodec a řidička již střetu nedokázala zabránit. Pravým předním rohem vozidla narazila do chlapce, který následně upadl na zem,“ popsala průběh nehody mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová.

Nezletilý chlapec podle ní utrpěl při nehodě lehké zranění, se kterým jej z místa nehody převezlo na ošetření vozidlo Zdravotnické záchranné služby do Krajské nemocnice Liberec.

„Okolnostmi nehody a mírou zavinění ze strany jednotlivých účastníků se nyní dále zabývají liberečtí dopravní policisté,“ dodala mluvčí.

Autoři | Foto

Štítky policie, nehoda, přechod, dítě, Husova, Liberec, havárie, Krajská nemocnice Liberec, Škoda Octavia

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidička na přechodu u školy srazila chlapce. Ten se lehce zranil  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.