Počasí dnes6 °C, zítra4 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Malou cyklistku srazilo auto. Do nemocnice ji s těžkým zraněním transportoval vrtulník

Těžkým zraněním dívky skončila nehoda, ke které došlo ve čtvrtek v podvečer v Dolní Řasnici. Osobní auto tam srazilo malou cyklistu, kterou s vážným zraněním do pražské nemocnice transportoval vrtulník záchranné služby.

„Malá cyklistka jela na jízdním kole po vedlejší komunikaci. Podle prvotních informací dívka po příjezdu ke křižovatce pravděpodobně včas nezastavila a vjela až do prostoru křižovatky, kam však již v tu dobu z levé strany přijíždělo osobní motorové vozidla Škoda Fabia. Řidič osobního vozidla již nedokázal střetu s cyklistkou nijak zabránit,“ řekla mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová. Dívka pak podle ní nejprve narazila na kapotu auta a poté spadla na silnici.

Při nehodě utrpěla těžké zranění, se kterým byla vrtulníkem Letecké záchranné služby transportována do nemocnice v Praze. Policisté provedli u řidiče orientační dechovou zkoušku na alkohol, jejíž výsledek byl negativní.

„Dopravní policisté zajistili jízdní kolo ke zkoumání, aby byla jako příčina nehody vyloučena technická závada. Nehodou se dále zabývají liberečtí dopravní policisté, kteří budou zároveň i zjišťovat míru zavinění ze strany jednotlivých účastníků,“ dodala mluvčí.

Autoři | Foto HZS LK

Štítky Dolní Řasnice, nehoda, vrtulník, cyklistka, úraz, cyklista, nemocnice, Škoda Fabia, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Malou cyklistku srazilo auto. Do nemocnice ji s těžkým zraněním transportoval vrtulník  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.