Počasí dnes4 °C, zítra4 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Policisté tentokrát nepátrají po pachateli, ale po majiteli. Našli horské kolo

Chrastavští policisté pátrají po majiteli horského kola. Nikdo se o něj dosud nepřihlásil, a tak nyní vyzývají veřejnost, zda neví, komu kolo patří. Jde o kolo značky Haro s bíločerveným rámem.

„Policisté tímto prostřednictvím hledají majitele uvedeného horského kola a žádají jej, aby se přihlásil policistům, ať již za využití linky 158 nebo telefonního čísla 974 473 600 případně ať se majitel dostaví přímo na služebnu obvodního oddělení Policie ČR v Chrastavě,“ uvedl mluvčí policie Vojtěch Robovský.

Popis horského kola

Jízdní kolo značky HARO, typ V3, červeno – bílé barvy. Na spodní straně rámu je vyraženo výrobní číslo AKS5K0003. Horské kolo je osazeno černou přední vidlicí značky TRACE. Řídítka, na nichž je namontován tachometr značky Author, jsou černé barvy se stříbrnými páčkami. Na horní trubce rámu je připevněna cyklistická brašna černé barvy se zámkem na kolo. Sedlo je značky VeloPlush červeno – černé barvy. Ráfky kol značky Alexrims DM18 a klika šlapek je černé barvy značky TruVativ.

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky kolo, Chrastava, Policie, horské kolo, Policie České republiky, Author

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté tentokrát nepátrají po pachateli, ale po majiteli. Našli horské kolo  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.