Počasí dnes6 °C, zítra11 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

FOTO: U Dětřichova vyhasl život řidiče, který naboural do stromu

, aktualizováno 12. října 2018, 17:43

Dnešní cestu po silnici I/13 ve směru od Liberce nad Frýdlant bohužel nepřežil třiatřicetiletý řidič osobního automobilu, který svým vozem narazil do stromu. Automobil následně začal hořet.

Pacienta už nezachránila ani rychlá pomoc Zdravotní záchranné služby, která projížděla kolem. Ještě před jejím příjezdem stihli přítomní svědci vytáhnout řidiče z auta dřív než začalo hořet. „Přestože projíždějící záchranáři začali u osoby provádět resuscitaci, zranění, která dotyčný člověk utrpěl, nebyla slučitelná se životem,“ uvedl mluvčí Zdravotní záchranné služby Michal Georgiev.

Přivolaný lékař tak na místě konstatoval smrt řidiče. „Nehoda nám byla oznámena prostřednictvím tísňové linky 112 kolem půl jedenácté,“ sdělila mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová. K havárii byl přivolán vrtulník, bohužel oběti už nebylo pomoci. Na místě poté zasahovaly složky Integrovaného záchranného systému.

Komunikace byla v obou směrech neprůjezdná a policisté dopravu odkláněli. Co bylo příčinou dopravní nehody je předmětem dalšího vyšetřování. „Byla nařízena soudní pitva. Ta například toxikologickým vyšeřením odhalí, zda nebyl řidič pod vlivem alkoholu nebo dalších návykových látek,“ dodala Šrýtrová. Odborníci se nyní zaměří i na vozidlo a provedou znalezcké zkoumá, cílem je zjistit, zda nemohla nehodu zavinit technická závada na automobilu.

Foto Marek Vávra

Štítky krimi, nehoda, havárie, Dětřichov, úmrtí, Liberec, Frýdlant

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: U Dětřichova vyhasl život řidiče, který naboural do stromu  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.