Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

VIDEO: Při zatýkání zdrogovaného Poláka, který zastavil auto o betonový sloup, se zranili dva policisté

O honičce jako z amerického filmu jsme vás již informovali. Dvaačtyřicetiletý cizinec převážel luxusní vůz značky AUDI. Přestože se ho policisté pokoušeli zastavit, pronásledování skončilo až nárazem řidiče do betonového sloupu. V něm ovšem bylo elektrické vedení, a právě elektrický proud zranil zasahující policisty.

Ti ovšem nedbali na pocity brnění a bolesti a pokračovali v zatýkání muže. Napětí z preraženého betonového sloupu přitom dosahovalo 400 voltů. „Dva policisté byli zasaženi elektrickým proudem,“ sdělil ředitel Krajského ředitelství policie Libereckého kraje Vladislav Husák.

Svým hrdinským činem přispěli k dopadení převozce, který nebyl za řízení a převoz kradeného vozu zatčen poprvé. Jeden ze zasažených policistů skončil v nemocnici. O zraněných policistech jako první infromovala TV Nova.

Řidič, který byl navíc pod vlivem kokainu, nyní čelí ovinění ze spáchání přečinu podílnictví a ze zločinu násilí proti úřední osobě. Ve vězení by tak mohl strávit i šest let.

Štítky Audi, Polák, Jablonné, honička, pronásledování, sloup, Vladislav Husák, Liberecký kraj, TV Nova

VIDEO: Při zatýkání zdrogovaného Poláka, který zastavil auto o betonový sloup, se zranili dva policisté  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.