Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Zloděje načapal majitel v obýváku, drzý kriminálník odmítal odejít

Na policii se obrátil muž z Jenišovic poté, co ve svém obýváku za bílého dne našel zloděje. Ten do domu vnikl otvorem ve střeše.

Zloděj byl navíc natolik neomalený, že se po výzvě muže ještě zdráhal odejít. Muž, který na setkání se zločincem asi jen tak nezapomene, zavolal na místo policii. „K případu vyjela policejní hlídka z Rychnova u Jablonce nad Nisou, která pachatele zadržela a následně převezla do policejní cely,“ sdělila mluvčí policie Dagmar Sochorová.

Přestože si z místa zloděj nic neodnesl, podle informací si lup shromažďoval u vstupních dveří domu, kam si odložil například brašnu s fotoaparátem. Překvapením byl pro policisty jistě i výsledek dechové zkoušky provedené u zloděje. „Dechová zkouška vykázala hodnotu 2,51 promile,“ dodala Sochorová. 

Ačkoli plánovaná krádež zloději nevyšla, hrozí mu za trestný čin krádeže a omezování domovní svobody až dva roky za mřížemi.

Foto Policie ČR

Štítky vloupání, krádež, Jenišovice, Jablonecko, policie, krimi, Rychnov u Jablonce nad Nisou

Zloděje načapal majitel v obýváku, drzý kriminálník odmítal odejít  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.