Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

FOTO: Auto vylétlo ze silnice u Hajniště. Pro těžce zraněného letěl vrtulník

K vážné dopravní nehodě došlo v pondělí krátce po desáté hodině na silnici mezi Novým Městem pod Smrkem a Frýdlantem. Nedaleko Hajniště vyjelo osobní auto ze silnice, projelo příkopem a nakonec skončilo na boku. Uvnitř zůstal zaklíněný člověk, kterého do nemocnice transportoval vrtulník. I druhá osoba z auta utrpěla zranění.

„Na místě jsme ošetřili dva pacienty. Jeden utrpěl vážná zranění a transportovali jsme jej vrtulníkem na traumacentrum liberecké nemocnice. Druhý pacient měl středně těžká poranění, toho převezla pozemní posádka také na traumacentrum do Liberce,“ uvedl mluvčí krajské záchranky Michael Georgiev.

Na místě zasahovali všechny složky integrovaného záchranného systému. K nehodě došlo za železničním přejezdem, ještě před vjezdem do obce Hajniště. Auto skončilo na boku, řidič byl podle frýdlantských hasičů ve voze zaklíněný.

Foto: Hasiči Frýdlant

Autoři

Štítky Hajniště, nehoda, ZZS LK, hasiči Frýdlant, silnice, Frýdlant, Nové Město pod Smrkem, Krajská nemocnice Liberec, Liberec

FOTO: Auto vylétlo ze silnice u Hajniště. Pro těžce zraněného letěl vrtulník  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.