Počasí dnes9 °C, zítra6 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Muž napadl seniorku procházející nemocničním areálem, žena skončila zraněná

Policie pátrá po neznámém muži, který napadl seniorku v areálu jablonecké nemocnice. Devětašedesátiletá žena tudy procházela kolem půlnoci, když se na ní vrhl neznámý pachatel s cílem okrást ji.

Žena mířila nemocničním areálem směrem k ulici Nemocniční. V místě, kde většinou postávají lidé oddávajícímu se svému zlozvyku v podobě kouření, v tu chvíli byly dvě osoby, žena a muž. Právě muž se vrhl na seniorku a pokoušel se jí vyrvat kabelku.

„Napadená žena stihla tašku pevně chytit. Pachatel trhnutím povalil ženu na zem. Zde se pokusil ženě opakovaně tašku odcizit,“ uvedla tisková mluvčí policie Dagmar Sochorová. Naštěstí křik oběti přinutil muže loupež přerušit a z místa i se ženou utekl. Seniorka utrpěla při útoku lehké zranění, které ji lékaři v nemocnici ošetřili.

Po páru nyní pátrá policie a obrací se i na veřejnost. „K incidentu došlo 14. září. Pokud by někdo osoby z kamerových snímků poznal, ať se obrátí na tísňovou linku 158,“ dodala Sochorová.

Dle dostupných informací se jednalo o muže ve věku okolo pětatřiceti, měl štíhlou postavu, tmavé vlasy a vysoký byl přibližně 185 centimetrů. V době napadení měl na sobě dlouhé tmavé kalhoty a rovněž tmavou bundu. Žena, která ho doprovázela je přibližně stejně stará, její výška je odhadovaná na 170 centimetrů.

Foto Policie ČR

Štítky napadení, zloděj, nemocnice, seniorka, policie

Muž napadl seniorku procházející nemocničním areálem, žena skončila zraněná  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.