Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Na prchajícího zloděje se sesypali lidé z celého kraje, okradená seniorka tak o nic nepřišla

Jako svou oběť si vyhlédl zloděj osmaosmdesátiletou seniorku v Liberci, která měla přes rameno tašku s nákupem a při chůzi si pomáhala holí. Cizinec k ní přiběhl, vytrhl jí kabelku z ruky a dal se na útěk.

Jenže zloděj se s uloupenou kabelkou vydal špatným směrem. Zatímco žena křičela o pomoc, zpozoroval celou situaci čtyřiačtyřicetiletý muž z Liberce, během několika sekund stál tváří tvář kriminálníkovi, kterého bez problému poslal k zemi. 

Muži, který vzal spravedlnost do svých rukou přiběhl na pomoc další kolemjdoucí, tentokrát ze Semilska. „Oba muži čtyřiatřicetiletého cizince zpacifikovali a udrželi na zemi do příjezdu městské i státní policie,“ uvedl mluvčí policie Vojtěch Robovský. K incidentu se navíc ještě přidal dobromyslný muž z Jablonecka, který pomohl okradené a po pádu zraněné ženě.

„Díky rychlému zásahu osob, které se pohybovaly v blízkosti krádeže, putoval pachatel velmi rychle do policejní cely,“ dodal Robovský. Seniorce se po nutném ošetření vrátily veškeré její osobní věci. Zloději za přečin krádeže hrozí odnětí svobody v délce až dva roky.

Foto Policie ČR

Štítky napadení, krádež, zloděj, policie, Liberec, okres Semily, okres Jablonec nad Nisou

Na prchajícího zloděje se sesypali lidé z celého kraje, okradená seniorka tak o nic nepřišla  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.