Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Myslel, že si 50 tisíc strká do kapsy, místo toho mu bankovky spadly na zem

Kuriózní případ řešili liberečtí policisté. Muž, který si vybíral v centru města doplatil na módní vychytávky. Peníze z bankomatu si totiž „uschoval“ do neexistující kapsy.

Kolem poledne si u obchodního centra vybral muž padesát tisíc v hotovosti. Bankovky si schoval do bundy, nebo si to alespoň myslel. O několik minut později se chtěl pohmatem ujistit o pozici peněz, ty však nikde nebyly. „Muž si uvědomil, že kapsa je falešná a nemá vnitřní prostor, peníze tak upustil po jejich výběru na zem,“ sdělil tiskový mluvčí policie Vojtěch Robovský.

Samozřejmě peníze na místě již dávno nebyly a nečekaly na svého majitele. Díky rychlému zásahu policistů a kamerovému systému se podařilo velmi záhy objasnit, kdo si velmi lehce přišel k takovému tučnému obnosu. „Do půlhodiny se tak peníze vrátily k majiteli, ten navíc odměnil i nálezce peněz,“ dodal Robovský.

Štítky krimi, Liberec, peníze, výběr, bankomat

Myslel, že si 50 tisíc strká do kapsy, místo toho mu bankovky spadly na zem  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.