Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Policie hledá podnikatele, které vydíral muž ze snímku

Poznáváte muže z této fotografie? Pokud ano, dost možná patříte mezi podvedené či vydírané, se kterými se Pavel Wünsch potkal. Muž ze snímku si založil „živnost“ na vydírání a podvádění podnikatelů. Národní centrála proti organizovanému zločinu nyní hledá oběti, které s ním byli v kontaktu poté, co jim Wünsch tvrdil, že ví o údajném krácení daní.

„Kriminalisté se obracejí na veřejnost s žádostí, aby se jim přihlásily osoby, které se v souvislosti s touto osobou mohly stát obětí trestné činnosti,“ říká mluvčí Národní centrály proti organizovanému zločinu Jaroslav Ibehej.

Muž, který měl mít vydírání na svědomí, nyní sedí ve vazbě. Podle portálu Novinky.cz mají kriminalisté zadokumentované již čtyři podobné případy, kdy měl vydírat podnikatele. Pokud i vy patříte mezi oběti jeho sofistikovaného podvodu, kontaktujte policisty na telefonních číslech 974 836 031 nebo 974 836 032 či e-mailu ncoz@pcr.cz.

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky NCOZ, Jaroslav Ibehej, Policie ČR, vydírání, Pavel Wünsch

Policie hledá podnikatele, které vydíral muž ze snímku  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.