Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Muž, na kterého byl vydán zatykač, odmítal opustit byt, kde neměl co dělat

Teprve dvaadvacetiletý mladík se chtěl dostat do bytu v Jablonci nad Nisou. Přestože ho jeho obyvatelka nechtěla přes práh bytu pustit, násilně ji odstrčil a odmítal byt opustit.

Žena utrpěla při odstrčení lehké oděrky na rukou, ovšem nevítaný host nehodlal odejít. Na místo následně dorazil syn ženy, aby mladého muže z bytu dostal.

„Mladík ovšem nereagoval na výzvy a nechtěl byt opustit. Teprve ve chvíli, kdy chtěl muž telefonem přivolat policejní hlídku, vrhl se mladík po přístroji, se kterým se dal na útěk,“ popisovala mluvčí policie Dagmar Sochorová. Pachatel ovšem neutekl daleko, hned před vchodem do domu se totiž střetl s vnukem poškozené.

Na místo byli přivoláni policisté, kteří mladíka převezli do policejní cely. Ještě před zatčením stačil mladý muž ukradený mobil zničit a způsobit tak škodu ve výši 6 tisíc korun. Protože na mladíka byl zároveň vydán příkaz k zatčení, putoval rovnou z cely do Vazební věznice v Liberci. „Nyní mu za trestné činy zpronevěra a poškození cizí věci hrozí odnětí svobody ve výši až dva roky,“ dodala mluvčí.

Foto Jan Luxík

Štítky krimi, zpronevěra, poškození, Jablonec, policie, Jablonec nad Nisou, Liberec

Muž, na kterého byl vydán zatykač, odmítal opustit byt, kde neměl co dělat  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.