Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Sedmnáctiletý mladík s Volkswagenem nedal přednost řidičce, oba skončili v nemocnici

Mladý muž neměl jednoznačně za volantem co pohledávat. Ve svých sedmnácti letech se rozhodl řídit vůz, aniž by někdy navštívil autoškolu. V centru Jablonce naboural do řidičky Škody Octavia.

Ke střetu dvou osobních automobilů došlo ve středu ráno. Dotyčný řídil bez řidičského oprávnění. Neznalost pravidel silničního provozu ho dohnala na křižovatce ulic Liliová a SNP. 

„Mladík chtěl odbočit vlevo, ale nedal přednost protijedoucí řidičce. Následně tedy došlo ke střetu, při kterém se zranili oba řidiči,“ komentuje mluvčí policie Dagmar Sochorová. Jak ženu, tak nezodpovědného mladíka převezla zdravotnická záchranná služba do jablonecké nemocnice. 

Nejenže sedmnáctiletý hoch neměl v autě co dělat, nebyl schopen navíc dodat ani doklad o registraci vozidla, které navíc mělo propadlou technickou kontrolu a není na něj sjednané ani povinné ručení. Jediné, co snad z celého případu bylo v pořádku, byla dechová zkouška, které se mladík podrobil. „Předběžná škoda byla vyčíslena na sedmdesát tisíc korun,“ dodává mluvčí. Případem se nadále zabývají jablonečtí policisté. 

Foto Policie ČR

Štítky nehoda, VW, Škoda, Jablonec, mladík, sedmnáct, Volkswagen, Škoda Octavia

Sedmnáctiletý mladík s Volkswagenem nedal přednost řidičce, oba skončili v nemocnici  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.