Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Dnešní srážku s vlakem zaplatil řidič osobáku životem

, aktualizováno 6. listopadu 2018, 12:55

Dnes došlo ke srážce vlaku s osobním automobilem u obce Čtveřín na Turnovsku na silnici číslo 2797. Bohužel řidič osobního automobilu, který se s vlakem střetl, nehodu nepřežil.

Nehoda byla ohlášena na tísňovou linku 112. „Oznámení o nehodě jsme přijali krátce před patnáctou hodinou,“ uvedla tisková mluvčí policie Vlasta Suchánková. Dle předběžných informací vjel jednatřicetiletý cizinec s vozem značky Opel na železniční přejezd, kam právě přijížděl vlak. 

„Podle současných informací byla světelná i zvuková signalizace plně funkční. Jistě ale ještě budeme prověřovat, zda opravdu funkční byla,“ komentovala Suchánková. Přestože byla u zraněného řidiče provedena resuscitace, nepodařilo se ho zachránit. K dalším zraněním během nehody nedošlo. Případem se nyní zabývají kriminalisté.

K místě nehody vyrazili zástupci Integrovaného záchranného systému. Z řad hasičů byly povolány hned tři jednotky. Právě ti vyprošťovali řidiče zaklíněného ve voze. „Muž byl z vozu vprošťován pomocí hydraulických nůžek a rozpěrného válce,“ sdělila Pavlína Bílková, mluvčí Hasičského záchranného sboru.

Foto HZS LK

Štítky policie, krimi, vlak, srážka, automobil, cizinec, úmsrtí, smrt, havárie, Čtveřín, Opel, Hasičský záchranný sbor

Dnešní srážku s vlakem zaplatil řidič osobáku životem  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.