Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Mladík utekl z výchovného zařízení a cestou ukradl moped

Policisté zvládli najít odcizený moped a dopadnout mladičkého zloděje během několika hodin. Ukradený moped se tak velmi rychle vrátil k původnímu majiteli.

Když nemohl majitel několik hodin najít svůj milovaný moped, rozhodl se přivolat na pomoc stážníky. Ti začali na Frýdlantsku po stroji dle popisu pátrat.

„Hledaný moped spatřili policisté v otevřené garáži bytového domu,“ uvedl mluvčí policie Vojtěch Robovský. Sedmadvacetiletý majitel garáže údajně stroj zakoupil od svého známého. Jak se ukázalo, tímto známým byl nezletilý chlapec.

„Jednalo se o chlapce, který utekl z výchovného zařízení,“ dodal Robovský. Stroj se hoch rozhodl ukrýt právě v garáži sedmadvacetiletého muže, ten byl o celé události informován. Proto mu za přečin podílnictví hrozí pobyt za mřížemi až na čtyři roky. Co se týče zloděje v podobě mladíka, zde byl případ vzhledem k nedostatku věku pachatele odložen.

Foto Policie ČR

Štítky policie, krádež, moped, krimi, garáž, Frýdlantsko

Mladík utekl z výchovného zařízení a cestou ukradl moped  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.