Počasí dnes6 °C, zítra11 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Na Šalďáku srazila tramvaj mladou dívku, naštěstí přežila

Mladá chodkyně vběhla u obchodního centra Plaza před tramvaj, která odjížděla z Fügnerovy ulice směrem k Lidovým sadům. Řidič již nemohl střetu nijak zabránit.

Nezletiletá dívka pravděpodobně nevěnovala dostatečnou pozornost provozu. „Dívka vběhla před tramvaj a narazila do ní. Následně upadla na zem,“ uvedla tisková mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová. Střet naštěstí nebyl nijak vážný, to potvrzuje i to, že dívenka po nehodě odběhla z místa střetu.

„Následně byla zdravotnickou záchrannou službou převezena na preventivní vyšetření do nemocnice,“ dodala Šrýtrová. V tomto případě naštěstí srážka s tramvají znamenala jen drobné otřesení a poškození vozu v hodnotě přibližně 1000 korun. Srážka s tramvají by ovšem mohla stát chodce i život.

Policie v touto souvislostí apeluje na chodce, aby při přecházení vozovky dbali zvýšení pozornosti, ať už místem projíždějí automobily nebo hromadná doprava.

Foto Dominik Svoboda

Štítky srážka, tramvaj, Fügnerova, dívka, krimi

Na Šalďáku srazila tramvaj mladou dívku, naštěstí přežila  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.