Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Se třemi promile skončil uprostřed kruháče

Je to jen pár dní, co podnapilý řidič kamionu skončil „zakousnutý“ na kruhovém objezdu v Jablonci. Včera řešili obdobný případ policisté ve Vratislavicích. Řidič svou Octavii zaparkoval přímo uprostřed okružní křižovatky.

Ve středu kruháče skončil opilý řidič poté, co k okružní křižovatce přijel po silni první třídy číslo 14 od Jablonce nad Nisou. „Řidič místo toho, aby kruhový objezd projel ve stanoveném směru projel až na jeho vrchol,“ uvedla policejní mluvčí Vladimíra Šrýtrová

Policisté na místě provedli u řidiče dechovou zkoušku, která odhalila, že dotyčný má v krvi přes tři promile. V jízdě už muž samozřejmě nepokračoval. Za prvé došlo k výraznému poškození vozidla a za druhé mu policisté odebrali řidičský průkaz. O odtah vozidla z místa se ale musel postarat viník sám. 

Při své nezodpovědné jízdě navíc řidič poškodil okrasné keře. Celkově tak svým počínáním způsobil škodu 55 000 korun. Pětitisícová škoda byla způsobena na keřích, zbytek odnesl vůz. Případ nadále šetří policisté jako ohrožení pod vlivem návykové látky.

Foto Policie ČR

Štítky krimi, kruháč, havárie, promile, alkohol, kruhový objezd, Jablonec nad Nisou, Škoda Octavia, Liberec XXX-Vratislavice nad Nisou

Se třemi promile skončil uprostřed kruháče  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.