Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Řidička skončila s autem ve stromě, z místa jen tak odešla

Žena, která havarovala s vozem značky Opel, si jistě uvědomovala, že si za havárii mohla sama. Poté, co kvůli rychlosti vyjela mimo vozovku a zastavila se až o strom, od havárie odešla.

Tím ovšem porušila svoje povinnosti. K havárii došlo před dvěma dny. Řidička tehdy ráno jela Jitřní ulicí v Jablonci nad Nisou. „Žena vlivem rychlosti narazilado žulového patníku. Následně vyjela mimo silnici, kde se automobil zastavil o strom,“ komentovala mluvčí policie Dagmar Sochorová.

Ženu pravděpodobně hryzalo svědomí, protože ještě ten den se sama žena i s majitelem vozu dostavila na policejní služebnu, kde se k celé záležitosti přiznala. Naštěstí při nehodě neutrpěla dotyčná žádná zranění, pravděpodobně může být vděčná, že jí v cestě stál strom, který vůz zachytil. „Předběžná škoda byla vyčíslena na dvaadvacet tisíc korun,“ dodala Sochorová. Případ šetří jablonečtí policisté.

Foto Policie ČR

Štítky krimi, nehoda, havárie, Jablonec, strom, Opel, Jablonec nad Nisou

Řidička skončila s autem ve stromě, z místa jen tak odešla  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.