Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Otec se shýbal pro tašky, děti začaly přecházet. Chlapce srazilo auto

Osobní auto srazilo ve středu odpoledne chlapce na přechodu v Albrechticích v Jizerských horách. Dítě přecházelo s otcem a starším bratrem přechod, když došlo k nehodě. Sražené dítě utrpělo lehké zranění.

Krátce po půl páté hodině se otec se svými dvěma nezletilými syny chystal společně přecházet vozovku. Čekali, až projedou auta jedoucí od Josefova Dolu a chlapci pak začali přecházet. „Mladší z nich ovšem vběhl přímo do jízdní dráhy řidičce s vozidlem Ford Mondeo, která k místu přijížděla z opačného směru. Následně tak došlo ke střetu ke střetu vozidla s mladším chlapcem, po kterém byl odražen do příkopu po pravé straně vozovky,“ popsala mluvčí policie Dagmar Sochorová.

Sražený chlapec utrpěl lehké zranění, starší bratr z nehody vyvázl nezraněn. „V době, kdy chlapci vběhli do vozovky, se jejich otec shýbal pro tašky s nákupem,“ dodala mluvčí.

Veškeré okolnosti celé události i nadále šetří policisté z Dopravního inspektorátu v Jablonci nad Nisou.

Autoři | Foto

Štítky policie, nehoda, sražené dítě, Albrechtice, Albrechtice v Jizerských horách, Ford Mondeo, Josefův Důl, Jablonec nad Nisou

Otec se shýbal pro tašky, děti začaly přecházet. Chlapce srazilo auto  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.