Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Auto brzdilo před přebíhajícím psem, zezadu do něj narazil další vůz. Pes nepřežil

Nedodržení bezpečné vzdálenosti stojí podle policie za dopravní nehodou, ke které došlo v úterý odpoledne ve směru od Zákup do Bohatic. Kvůli přebíhajícímu psovi muselo jedno auto brzdit, druhé ale do něj zezadu narazilo a navíc srazilo i zmíněného psa.

„Po silnici jel řidič s vozidlem BMW, kdy nedodržel bezpečnou vzdálenost za předním jedoucím vozidlem Škoda Fabia combi, jehož řidič byl nucen snížit rychlosti, jelikož mu do jízdní dráhy vběhl pes a zezadu do něj narazil. Při tomto navíc vůz BMW se střetl s uvedeným psem, který byl na místě usmrcen,“ popsala průběh nehody mluvčí policie Ivana Baláková.

Alkohol byl u obou řidičů vyloučen dechovými zkouškami, které měly negativní výsledky. Předběžná výše způsobené škody činí částku 60 tisíc korun. „Policisté z Dopravního inspektorátu v České Lípě celou věc vyřešili na místě jako dopravní nehodu s projednáním a jejímu viníkovi udělili blokovou pokutu,“ dodala mluvčí.

Autoři | Foto Jan Luxík

Štítky Zákupy, nehoda, policie, pes, BMW, Bohatice, Škoda Fabia, Česká Lípa

Auto brzdilo před přebíhajícím psem, zezadu do něj narazil další vůz. Pes nepřežil  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.