Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Divoký večírek. Muž kousl ženu do nosu, zvukaři nalili vodu do aparatury

Sobotní večer v kulturním domě Crystal v České Lípě byl dost divoký. V rámci Hip Hop Night nejprve museli strážníci řešit oznámení ženy, kterou na nose pokousal neznámý muž a o hodinu později volal zvukař celé akce, kterému návštěvníci lili do aparatury vodu a pořadatelé to podle něj nechtěli řešit.

První konflikt začal strkanicí u pódia. „Do oznamovatelky začal někdo strkat, což si nenechala líbit a začala se bránit. Vtom k ní přiskočil druhý muž a kousl ji do nosu. Strkanici před jevištěm potvrdila i její kamarádka, která ji šla bránit. Dopadla o něco lépe, měla jen škrábance, zato obě někdo polil pivem,“ popsala mluvčí českolipských strážníků Eva Vlastníková.

Prý je nikdy neviděli

Strážníci pak vyslechli i dvojici údajných útočníků, ti však vše popřeli. „Shodně tvrdili, že dívky vidí poprvé a že si slečny vše vymyslely. Strážníci doporučili ženám vyhledat lékařskou pomoc a poté přijít na služebnu s lékařskou zprávou, která se stane součástí dokumentace,“ dodala mluvčí.

Asi o hodinu později přišlo další oznámení. Tentokrát si stěžoval zvukař akce, že potřebuje pomoci s pořadateli. „Konflikt začal poté, kdy mu návštěvníci akce začali lít vodu do drahé aparatury. On žádal pořadatele o řešení situace a hrozil, že akci ukončí, aby mu nevznikla škoda na majetku. Pořadatelé naopak hrozili jemu, že budou vymáhat škodu soudní cestou,“ řekla Vlastníková.

Škoda se neprokázala

Jenže žádná škoda se podle strážníků na místě neprokázala, ani nedošlo k fyzickému napadení. Strážníci tak alespoň uklidnili situaci.

Autoři | Foto MP Liberec

Štítky Městská policie, Česká Lípa, KD Crystal

Divoký večírek. Muž kousl ženu do nosu, zvukaři nalili vodu do aparatury  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.