Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Devatenáctiletou zlodějku chytili třikrát ve třech dnech. Naposledy ukradla salám za 40 korun

Hned čtyřikrát měli v listopadu policisté práci s devatenáctiletou zlodějkou, která krade v libereckých i jabloneckých obchodech. Od devatenáctého do jednadvacátého listopadu ji dokonce zadrželi každý den.

Nejprve ji chytila ostraha obchodu v Liberci, když ukradla věci za dva tisíce korun. „Věci byly nepoškozené vráceny zpět na prodejnu a policisté mladé recidivistce sdělili podezření z přečinu krádeže ve druhém odstavci,“ popsal mluvčí policie Vojtěch Robovský.

Jenže dívka si z toho vyloženě nic nedělala a pak už přišla série zadržení. Nejprve devatenáctého ukradla drogistické zboží za šestnáct stovek korun, o den později v Jablonci cukrovinky za šest stovek a nakonec jednadvacátého uzeninu za čtyřicet.

O trestu pro dívku nyní bude ve zkráceném řízení rozhodovat soud. „Ženě hrozí trest odnětí svobody v rozmezí od šesti měsíců až do tří let,“ upřesnil Robovský.

Autoři | Foto Dominik Svoboda

Štítky policie, krádež, Liberec, Jablonec

Devatenáctiletou zlodějku chytili třikrát ve třech dnech. Naposledy ukradla salám za 40 korun  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.