Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

FOTO: Tragická nehoda na přejezdu. Srážku s vlakem nepřežil řidič auta

Krátce po půl jedenácté došlo na železničním přejezdu nedaleko České Lípy k tragické dopravní nehodě. Srazil se tam vlak s autem, nehodu nepřežil řidič osobního vozu. Provoz na trati 081 se zastavil až do vyšetření tragédie.

Železniční nehoda se stala na rychlíkové trati na přejezdu Pod Holým vrchem. „Po příjezdu na místo zásahu bylo průzkumem zjištěno, že automobil se nachází mimo trať a uvnitř je jedna zaklíněná osoba. Jednotky na místě zásahu provedly protipožární opatření a pomocí hydraulického vyprošťovacího nářadí dostaly během několika minut osobu ven z vozu,“ popsala mluvčí hasičů Pavlína Bílková.

Na místě zasahovali záchranáři. „Řidič utrpěl zranění neslučitelná se životem, lékař konstatoval úmrtí pacienta,“ řekl mluvčí záchranky Michael Georgiev.

Ve vlaku v době srážky cestovalo třicet lidí. „Nikdo další nebyl zraněn,“ uzavřela Bílková s tím, že provoz na trati byl omezen až do doby vyšetření nehody.

Autoři | Foto HZS LK

Štítky nehoda, vlak, Česká Lípa, hasiči, havárie, Holý vrch

FOTO: Tragická nehoda na přejezdu. Srážku s vlakem nepřežil řidič auta  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.