Počasí dnes6 °C, zítra11 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Řidič narazil do chodce, který zrovna upadl, z místa ujel a policie hledá svědky

Třiadvacetiletý muž se pěšky vydal z obce Okrouhlá po silnici první třídy směrem k obci Prácheň. Do sousední vísky ale nedošel, cestou se totiž střetl s autem, které z místa nehody ujelo.

K nehodě došlo v pondělí 19. listopadu, policie se nyní obrací na veřejnost o pomoc. Tehdy šel mladý muž po silnici kolem osmé hodiny večer. „Při své cestě dotyčný zakopl a spadl na zem. Místem ovšem zrovna projížděl automobil, který se s ležící osobou střetl,“ popsala policejní mluvčí Ivana Baláková.

Jak automobil vypadal, známo není, za to je jisté, že se řidič nezachoval, tak jak by měl. Z místa nehody totiž ujel a na vozovce nechal zraněného člověka. „Zraněný muž utrpěl blíže nespecifikované zranění. Naštěstí ho neohrožovalo na životě,“ komentovala mluvčí. 

Policisté nyní pátrají po dalších svědcích, kteří by pomohli dopadnout nezodpovědného řidiče. Podle informací od jednoho svědka se mohlo jednat o vozidlo značky Škoda Octavia nebo Volkswagen Passat světlé barvy, pravděpodobně bílé nebo stříbrné. „Mohou-li nám lidé pomoci vypátrat tohoto řidiče, ať se ozvou na bezplatnou tísňovou linku 158 nebo navštíví kteroukoli služebnu Policie ČR,“ dodala Baláková.

Foto Dominik Svoboda

Štítky krimi, policie, nehoda, Prácheň, Policie České republiky, Škoda Octavia

Řidič narazil do chodce, který zrovna upadl, z místa ujel a policie hledá svědky  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.