Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

FOTO: Srna ležící v louži vlastní krve, procházka se dívce změnila ve zlý sen

U rybníků ve Vratilavicích nad Nisou ležela na první svátek vánoční zraněná srna. Lidé, kteří ji našli, oznámili vše na policii a pro zvíře si přijeli pracovníci Záchranné stanice Archa. Zvíře bohužel nepřežilo.

Srdce rvoucí příběh popsala nálezkyně na sociální síti. „Šla jsem se ráno projít a u rybníků jsem spatřila zraněnou srnečku. Všude byla krev a nikde nikdo,“ popsala Michaela Burleová. „Srnka měla potrhaný zadeček a zadní nohu. Nevím jak dlouho tam ležel, ale já tam s ním byla skoro hodinu,“ uvedla nálezkyně. Poté, co zvíře objevila, okamžitě zavolala polici.

Viník neznámý

Údajně nebyla první, kdo si zvířete ležícího ve vlastní krvi všiml a zavolal strážníky. Jestli za zraněním stáli psi, zatím není jisté. Pracovníci Záchranné stanice Archa nám ale již potvrdili, že zvíře bohužel zemřelo při převozu k veterináři. Srna ležela u rybníků, nedaleko ulice Nad Školou. Případ budeme nadále sledovat.

Foto Michaela Burleová

Štítky srna, zranění, krev, vratislavice, úmrtí, rybník, Lužická Nisa

FOTO: Srna ležící v louži vlastní krve, procházka se dívce změnila ve zlý sen  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.