Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Žena přistihla zloděje doma na Štědrý den. Klíče nechávala zvenčí

Hodně nepříjemný začátek Štědrého dne zažila osmačtyřicetiletá žena ve svém bytě v Turnově. Z ložnice slyšela hluk ve vedlějším pokoji a myslela si, že jde o psa, ale ten to nebyl.

„Místo psa uviděla siluetu muže. Zpočátku předpokládala, že je to její syn, protože byl stejně vysoký a štíhlý jako on, ale za chvíli se ukázalo, že je to úplně cizí muž,” popsala mluvčí policie Ivana Baláková.

Přistižený muž se ale nejspíš lekl ještě víc, upustil láhev alkoholu, kterou držel v ruce a dal se na útěk. „Bohužel i s její peněženkou, kterou před tím našel v její bundě v předsíni. Měla v ní kromě dokladů i dvě platební karty a hotovost 7 400 korun,” dodala mluvčí.

Zloděj měl velmi jednoduchý přístup do bytu, žena totiž nechala klíče v zámku zvenčí. „Do policejního protokolu uvedla, že to takhle dělá vždy, když je doma, stejně jako její sousedé v tomto bytovém domě. Není divu, že toho někdo zneužil. O to mrzutější je, že zrovna o Vánocích,” popsala Baláková.

Podle ní se ale policisté s podobným zvykem nesetkali a varují všechny, aby nic podobného nedělali.

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky policie, zloděj, Turnov, Štědrý den, Vánoce

Žena přistihla zloděje doma na Štědrý den. Klíče nechávala zvenčí  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.