Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Tragické Vánoce. Během svátků na silnicích v Libereckém kraji zemřeli tři lidé

Hodně smutné jsou letošní statistiky dopravních nehod běhěm vánočního volna. Jen na silnicích v kraji zemřeli tři lidé, v celé republice to pak bylo dvanáct osob.

K první smrtelné nehodě došlo už v neděli odpoledne. Senior autem narazil do betonového propustku. K dalším tragickým nehodám pak došlo přímo na Štědrý den. Do nemocnice zamířil po sražení autem v České Lípě těžce zraněný chodec, nedaleko Hamru na Jezeře zase havarovala žena v autě, nehodu nepřežila.

Fatální následky měla i nehoda na Boží hod. Srážku s autem nepřežil řidič protijedoucího vozidla. V nemocnici skončila žena a tři malé děti.

Nehody na Vánoce

V letech 2009 až 2017 zemřelo při vánočních a novoročních svátcích celkem 44 lidí, z toho pět loni, informovalo nedávno Centrum dopravního výzkumu. Nejvíce nehod se ve sledovaných svátečních dnech stalo na Silvestra, nejvíce obětí na životech si vyžádal Nový rok, nejvíce těžce i lehce zraněných pak druhý svátek vánoční, tedy 26. prosinec. (Zdroj: ČTK)

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky policie, nehody, Vánoce, svátek, Liberecký kraj, havárie, silnice, Štědrý den, silvestr, Centrum dopravního výzkumu, Česká Lípa, Hamr na Jezeře

Tragické Vánoce. Během svátků na silnicích v Libereckém kraji zemřeli tři lidé  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.