Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Autobus srazil dívku a ujel, pomozte ho policii najít

Autobus jel z České Lípy na Nový Bor, když srazil čtrnáctiletou dívku. Z místa nehody ovšem ujel. Nyní po něm pátrá policie, pomoci by mohli svědci.

Ke střetu mladé chodkyně a autobusu došlo dnes v 16:45 na silnici první třídy č. 9 mezi Českou Lípou a Novým Borem. „Ke srážce došlo ve směru na Nový Bor v blízkosti čerpací stanice Shell,“ uvedla mluvčí policie Vlasta Suchánková

Čtrnáctiletá dívka sice nepřecházela silnici po přechodu pro chodce, i tak se ovšem řidič nezachoval, jak měl. Dívka po nehodě skončila v nemocnici. „Sražená nezletilá dívka utrpěla lehké zranění. V současné době je v péči českolipských lékařů,“ komentovala Suchánková.

Hledaný autobus měl bílou barvu a jel dnes před 17. hodinou po silnici I/9 z České Lípy do Nového Boru.

V souvislosti s tímto případem se policie obrací na veřejnost. Dle dostupných informací se mělo jednat o autobus bílé barvy, který měl údajně jet z Mladé Boleslavi a patrně se nejednalo o vozidlo Městské hromadné dopravy.

Na tísňovou linku 158 se mohou obracet lidé, kteří mají informace k případu nebo autobus spatřili. Pomoci by mohl například i záznam z palubní kamery.

Foto MMB

Štítky krimi, autobus, chodec, nehoda, policie, Nový Bor, silnice, Česká Lípa, Mladá Boleslav

Autobus srazil dívku a ujel, pomozte ho policii najít  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.