Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Zloděj během svátků navštívil zahrádkářskou kolonii. Vykradl tři chatky

Někdy mezi Štědrým dnem a druhým svátkem vánočním navštívil zloděj či zloději zahrádkářskou kolonii ve Frýdlantu. Během toho stihl vykrást hned tři objekty, ze kterých odcizil různé elektronářadí, zahrádkářské vybavení a poškodil zařízení, čímž způsobil škodu v hodnotě bezmála dvacet tisíc korun.

Případ šetří frýdlantští policisté. „Zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinů porušování domovní svobody a krádež, za což pachateli v případě dopadení a následného odsouzení může hrozit trest odnětí svobody až na dvě léta,” řekl mluvčí policie Vojtěch Robovský.

Podle něj právě zima zlodějům v zahrádkářkských koloniích přeje. „Doporučujeme vlastníkům provádět pravidelné kontroly zabezpečení těchto objektů. V případě, že obhlídkou zjistíte vloupání a krádež věcí či jen poškození majetku, obraťte se okamžitě na policisty. Do příjezdu policistů neopravujte poškozené věci, neuklízejte a pokud možno nepohybujte se v místech, která velmi pravděpodobně pachatelé navštívili,” dodal mluvčí.

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky Frýdlant, zahrádkářská kolonie, zloděj, policie, Štědrý den, zahrádkářská osada

Zloděj během svátků navštívil zahrádkářskou kolonii. Vykradl tři chatky  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.