Počasí dnes6 °C, zítra4 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Majitelka měla ve sklepě zásobu alkoholu, tu jí někdo mezi svátky vyfoukl

Zloděj si vyhlédl sklep ve Vesci. S jeho obsahem byl patrně spokojen, našel zde hned několik lahví alkoholu a všechny do jedné si odnesl.

Když majitelka přišla do své sklepní kóje, zjistila, že jí zlodějíček nenechal ani jednu lahev na půlnoční přípitek. „Vyhnul se tak jistě frontám v obchodech, za takový „nákup“ ale hrozí pachateli v případě dopadení až tříletý trest za mřížemi,“ sděluje mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová.

Dotyčný se totiž dopustil přečinu krádeže a porušování domovní svobody. Ze sklepa v Jeřmanické ulici si zloděj během minulého týdne odnesl pestrou směsici alkoholu v hodnotě 2500 korun. Mezi lahvemi bylo například šampaňské, víno, griotka, ale také likér nebo pivo. Pokud to vše neznámý kriminálník zkonzumoval, pravděpodobně další den alkohol proklínal. „Po viníkovi, který má krádež na svědomí, pátrají vesečtí policisté,“ komentuje mluvčí.

Foto pixabay.com

Štítky alkohol, krádež, Vesec, Jeřmanická, sklep

Majitelka měla ve sklepě zásobu alkoholu, tu jí někdo mezi svátky vyfoukl  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.