Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Vloupal se do pokladny na sjezdovce, přišel si na téměř čtyři sta tisíc korun

Pravděpodobně velmi dobře promyšlenou krádež uskutečnil v noci ze středy na čtvrtek dosud neznámý pachatel, který vykradl pokladnu albrechtické sjezdovky na Špičáku.

„Doposud neznámý pachatel násilně vnikl do pokladny u lyžařského vleku. V krádeži mu nezabránily ani mříže,“ komentovala případ policejní mluvčí Dagmar Sochorová. Zloděj ukradl vše, na co přišel. Musel být ale dobře připraven.

Z místa totiž odnesl mimo jiné dvě kovové skříně. Jejich hodnota je 40 tisíc korun. Ještě zajímavější byl ovšem jejich obsah. „Skříně obsahovaly finanční hotovost, která přesáhla hranici 200 tisíc korun,“ dodala mluvčí. Další pachatelovou „trofejí“ bylo více než 2 500 ski pasů v hodnotě 150 tisíc korun. Zhruba pětitisícovou škodu způsobil kriminálník při poškození dveří. 

Po viníkovi, který způsobil škodu za více než 395 tisíc korun, pátrají policisté. Dotyčnému hrozí obvinění ze spáchání trestných činů krádež a poškození cizí věci.

Autoři | Foto Dominik Svoboda

Štítky krimi, krádež, vloupání, poškození, sjezdovka, Špičák

Vloupal se do pokladny na sjezdovce, přišel si na téměř čtyři sta tisíc korun  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.