Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Zloděj asi chystal party s promítáním , ukradl 3D brýle, bundu a alkohol

Ruka nenechavá, taková by mohla být přezdívka zloděje, kterého zadržela ostraha v nákupním centru v Liberci. Toho totiž přilákaly již zavřené obchody v nákupním centru ve Fügnerově ulici a pokusil se odnést si všechno možné.

V krádeži pachateli nezabránila ani mobilní bariéra, kterou před desátou hodinou večerní lehce překonal. „Z místa pachatel ukradl bundu, pro kterou se natáhl skrze staženou roletu, dále u kina odcizil troje 3D brýle a radiostanici. Jako poslední mu padla do oka lahev alkoholu v prostorách restaurace,“ uvedla mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová. Možná by zlodějíček ve své činnosti pokračoval, ale jeho řádění překazil pracovník ostrahy.

Muže si převzali policisté, kteří zjistili, že ukradl věci v hodnotě přesahující pět tisíc korun. Navíc byl za podobný čin v posledních letech již potrestán. „Policisté muži sdělili podezření ze spáchání přečinu krádeže, za který mu hrozí až tři roky za mřížemi,“ komentovala mluvčí.

Foto Dominik Svoboda

Štítky krádež, Liberec, Fügnerova

Zloděj asi chystal party s promítáním , ukradl 3D brýle, bundu a alkohol  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.