Počasí dnes6 °C, zítra4 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Před Libercem hořel Passat, příčinou byla závada v elektroinstalaci

Hasiči vyjížděli v neděli odpoledne k požáru osobního automobilu značky Volkswagen Passat, který hořel na silnici první třídy číslo 35 ve směru od Chrastavy do Liberce.

„Incident, ke kterému došlo v katastru Stráže nad Nisou, byl ohlášen kolem půl druhé odpoledne,“ komentovala mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová. K místu vyjely dvě jednotky hasičů. „Na místě zasahovali dobrovolní hasiči ze Stráže nad Nisou a profesionální hasiči z Liberce,“ uvedla mluvčí hasičů Pavlína Bílková.

Na místo se dostavil i vyšetřovatel hasičů. Podle všeho byla příčinou požáru technická závada na elektroinstalaci osvětlení, která zapříčinila požár přední části vozu. Řidič naštěstí neutrpěl žádné zranění. „O řízení dopravy se postarali přivolaní policisté. Dočasně byl jeden pruh uzavřen a doprava probíhala kyvadlově,“ komentovala Bílková. Na místo byl přivolán i správce komunikace, roztavené plasty totiž poničily vozovku.

Foto Facebook/Vlastimil Holub

Štítky požár, hasiči, auto, Stráž nad Nisou, Liberec, Volkswagen Passat, Chrastava

Před Libercem hořel Passat, příčinou byla závada v elektroinstalaci  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.