Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Informace z dopravy: Havárie autobusu, uvízlý kamion i těžko průjezdné úseky

, aktualizováno 9. ledna 2019, 18:32

Přinášíme vám aktuální přehled událostí na našich silnicích. Dopravu na mnoha místech komplikuje sníh i dopravní nehody.

8:00

Kvůli sněhu zapadl kamion v Ruprechticích na křižovatce ulic Ruprechtická a Hlávkova, nedaleko autobusové zastávky U Beránka.

8:15

V Mníšku u Liberce v ulici Oldřichovská uvízl dnes ráno kamion. Místo je průjezdné se zvýšenou opatrností.

8:30

V Hejnicích došlo před osmou hodinou ke srážce dodávky s autobusem. Nehoda se naštěstí obešla bez zranění. Ke střetu došlo na hlavním průtahu Hejnicemi (ulice Jizerská) za benzínovou pumpou směrem na Raspenavu. „Naštěstí nikdo nebyl zraněn a cestující byli z místa převezeni náhradním spojem,“ uvedl policejní mluvčí Vojtěch Robovský.

9:40

V Rochlici v ulici Dělnická se střetla dvě osobní vozidla. Naštěstí i tato nehoda si nevyžádala zranění.

9:52

Pokud náhodou vyrazíte i za hranice kraje, dejte si pozor u Bakova nad Jizerou. Na silnici č. 2764 mezi Bakovem a Bítouchovem havaroval osobní automobil. 

10:02

Na silnici první třídy č. 35 havaroval u Chrastavy osobní automobil. U sjezdu na čerpací stanici nedaleko termálních lázní skončil vůz ve svodidlech. Místem projedete.

10:10

V Jablonci v ulici Pražská nedaleko kruhového objezdu stojí kamion. Místem projedete s opatrností.

10:24

V příkopu skončil nedaleko Dlouhého Mostu převrácený osobní automobil. K incidentu došlo na silnici I/35. Na místě zasahují složky Integrovaného záchranného systému.

10:32

K další dopravní nehodě došlo v České Lípě, kde se srazila dvě osobní vozidla. „Ke srážce došlo na křižovatce ulic Dubická a Čes. armády,“ komentoval mluvčí policie Vojtěch Robovský. Místo je s opatrností průjezdné

10:51

Policisté upozorňují na nebezpečný výmol, který se nachází na silnici I/35 na hlavním průtahu Libercem nedaleko nádraží. Ten se nachází v pravé části pravého jízdního pruhu.

11:43

Další uvízlý kamion, tentokrát na silnici I/14 ve směru od Kunratic do Jablonce nad Nisou. Kamion uvízl v místech, kde jsou v mírném stoupání dva pruhy, proto ho mohou řidiči bez větší obtíží objet. Přesto úsekem projíždějte s opatrností.

11:57

Osobní automobil havaroval na silnici první třídy č. 35 u sjezdu na Heřmanice. K nehodě došlo ve směru na Turnov. Dle prvotních informací by se nehoda měla obejít bez zranění. Případ šetří policisté.

12:22

Dopravu tentokrát ztěžuje uvízlý kamion na silnici I/13 u Dětřichova ve směru na Liberec. Celou situaci komplikuje i stále husté sněžení.

15:08

U Desné spadl na silnici č. 29046 (z Desné do Žďáru) strom na elektrické vedení. Z toho důvodu je místo neprůjezdné.

17:10

U Křižan spadly na vozovku dva stromy. Silnice číslo 2784 z Horního Hanychova do Křižan je uzavřená a místem nyní neprojedete.

17:16

Nákladní automobily a ostatní vozidla nad 3,5 tuny neprojedou úsekem silnice I/14 kvůli stromům nakolněným do silnice. Jedna se o úsek mezi Vilémovem a Makovem.

18:20

Do Radčic a Kateřinek nejezdí městská doprava, tedy linky 13 a 24. Silnice je nesjízdná.

18:33

U Turnova, na silnici od Jenišovic do centra města, havarovalo osobní vozidlo. Nehoda se naštěstí obešla bez zranění, ale na vozovce se pohybují lidé, tak opatrně.

19:45

Na silnici I/13 u Stráže nad Nisou se srazila dva osobní automobily. Projedete jedním pruhem, ale pomalejší jízda bude jistě lepší.

 

Foto HZS JMK, Facebook/Dopravní info "Liberecký kraj"

Štítky doprava, nehody, havárie, sníh, sjízdnost, silnice, automobil, úraz, Liberec, Hejnice, Bakov nad Jizerou, Mníšek nad Hnilcom, Ruprechtice, Jablonec nad Nisou, Raspenava

Informace z dopravy: Havárie autobusu, uvízlý kamion  i těžko průjezdné úseky  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.