Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Řidička v Hanychovské ulici srazila dívku a ujela. Pátrá po ní policie

Liberečtí dopravní policisté řeší nehodu, při které neznámá řidička srazila nezletilou dívku. Došlo k ní v neděli kolem půl druhé odpoledne v Hanychovské ulici nedaleko prodejny Sport Brzák.

„Řidička jela ulicí Hanychovská ve směru od křižovatky s ulicí Sázavská, a to směrem k ulici Americká. V místech poblíž prodejny Sport Brzák došlo ze zatím nezjištěných příčin ke střetu neznámého vozidla s chodkyní, která přecházela vozovku z pravé strany na levý chodník,” popsala mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová.

Dívky po střetu upadla na zem a lehce se zranila. Řidička ale pokračovala bez zastavení dál a jela ve směru k Ještědu.

Dopravní policisté nyní po neznámé řidičce, pravděpodobně v osobním vozidle zelené barvy, pátrají a obrací se také na případné svědky události, kteří danou nehodu viděli, aby se přihlásili policistům prostřednictvím  bezplatné tísňové linky 158  nebo přímo na Dopravní inspektorát policie Liberec na číslech 974 466 570 nebo  974 466 251. „Jakékoliv informace k této nehodě mohou policistům přispět k objektivnímu posouzení nehodového děje a ustanovení druhého účastníka dopravní nehody,” dodala mluvčí.

Autoři | Foto Dominik Svoboda

Štítky nehoda, Liberec, Hanychovská, policie, havárie, Ještěd

Řidička v Hanychovské ulici srazila dívku a ujela. Pátrá po ní policie  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.