Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 17. dubna 2024  |  Svátek má Rudolf
Bez reklam

Lékaři ošetřili opilce, ten ale začal napadat personál

Ke zraněnému muži vyjížděli policisté z České Lípy poté, co si na kameře všimli ležící postavy, nad kterou se sklání hlouček lidí.

V Moskevské ulici našli ležícího mladíka. „Třiadvacetiletý muž se údajně zapotácel, ztratil rovnováhu a při pádu na záda se uhodil do hlavy,“ uvedla mluvčí českolipských strážníků Eva Vlastníková. Než přijela záchranná služba, dohlíželi strážníci na životní funkce zraněné osoby.

Přivolaný lékař muže prohlédl a vyžádal si dechovou zkoušku. „Ta prokázala přítomnost alkoholu, a to v míře 2,59 promile,“ konstatovala mluvčí. Opilce si tak lékaři převzali do své péče a odvezli ho do českolipské nemocnice. Mladík se ale s policisty neviděl naposled. Přibližně za hodinu byli strážníci do nemocnice přivoláni místní ostrahou.

„Mladý opilý muž totiž chodil po chodbě a napadal zdejší personál. Jak se ukázalo, nebyl po propuštěný schopen najít východ. To ho velmi rozčílilo, načež začal být agresivní,“ dodala Vlastníková. Z rukou ošetřujících lékařů tak putoval muž zpět do péče policistů, kteří ho z nemocničního bludiště vyvedli, ačkoli je dotyčný častoval mnoha nadávkami.

Foto pixabay.com

Štítky násilí, opilec, nemocnice, policie, Česká Lípa, lékař

Lékaři ošetřili opilce, ten ale začal napadat personál  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.