Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Ve Foru po sobě šli obuškem a baseballovou pálkou. Policisté hledají svědky i záznamy z mobilů

O pořádné pozdvižení se v sobotu večer postarali dva muži v OC Forum. Začali se prát, navíc oba měli v rukou zbraně. Celému konfliktu přihlížely desítky lidí. A právě na ně se nyní obrací policie, která přijme svědectví o průběhu bitky a žádá přítomné i o poskytnutí případných obrazových záznamů z mobilních telefonů.

K bitce došlo kolem sedmé hodiny. „Nejprve slovně a pak i fyzicky se napadli dva muži ve věku kolem 40 let. Jeden z mužů byl ozbrojen dřevěnou baseballovou pálkou, druhý pak útočil teleskopickým obuškem, který sebral zaměstnanci ochranky,” popsala mluvčí policie Vlasta Suchánková.

Vyhrocenou situaci na místě poté řešila přivolaná policie. „Jeden z mužů okamžitě reagoval na výzvy policistů a jednání zanechal, proti druhému, který jejich výzvy nerespektoval, museli použít k jeho zpacifikování hmaty a chvaty,” dodala mluvčí.

Z výslechu obou mužů vyplynulo, že na místě nejspíš řešili předchozí konflikt dvou dívek. „Ty se mezi sebou pohádaly, po příjezdu domů o tomto sporu informovaly příbuzné, a ti jej měli tímto způsobem mezi sebou řešit,” upřesnila Suchánková.

Policisté nyní shání svědky celé události. Přivítají nejen svědecké výpovědi osob, které konflikt viděly, ale pomohly by jim i videozáznamy, které si mohli někteří přihlížející pořizovat na své mobilní telefony. Svědecké výpovědi, ale i záznamy je možné poskytnout přímo policistům na Obvodním oddělení Liberec centrum v Krajinské ulici, lze je též kontaktovat na telefonu: 974 467 100, nebo prostřednictvím linky 158.

Autoři | Foto

Štítky Oc Forum, konflikt, policie, svědci

Ve Foru po sobě šli obuškem a baseballovou pálkou. Policisté hledají svědky i záznamy z mobilů  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.