Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Přijeli na chalupu a našli zde zloděje, při útěku zde zapomněl doklady

Překvapení čekalo na manžele z Prahy, kteří přijeli na svou chalupu do Horní Libchavy. Na místě totiž nejenže našli rozbitou okenici, ale uvnitř se navíc nacházel zloděj.

Nezvaného hosta příjezd majitelů očividně překvapil. Proto v rychlosti vyskočil z okna v přízemí a utekl. Ale buď nebyl moc chytrý, nebo utíkal opravdu ve spěchu, nicméně v objektu zanechal své doklady i čepici. 

Na místo dorazili policisté a zanedlouho měli i pachatele. „V blízkosti rekreačního objektu se pohyboval muž, kterého prozradily odstáté uši. Právě těch si policisté všimli na fotografii na dokladech a podle nich lehce viníka identifikovali,“ uvedla mluvčí policie Ivana Baláková.

Dvaačtyřicetiletý zadržený zloděj ani nezapíral, zřejmě chápal, že vzhledem k důkazům to nemá smysl. „Policistům se dotyčný vymlouval, že se chtěl v objektu pouze zahřát,“ komentovala mluvčí. Před svým odchodem vypil v chalupě celou lahev červeného vína a s sebou si odnesl malý televizor a boty. Jak později policisté zjistili, jedná se o recidivistu, kterému nyní za vloupání hrozí až tři roky za mřížemi.

Autoři | Foto Luboš Vrabec

Štítky krimi, policie, krádež, vloupání, chata, Českolipsko, chalupa, Praha, Horní Libchava

Přijeli na chalupu a našli zde zloděje, při útěku zde zapomněl doklady  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.