Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Malá lyžařka má po srážce poraněnou pánev. Žádný svědek se zatím nepřihlásil

Policisté stále hledají svědky nehody, ke které došlo ve čtvrtek před polednem na sjezdovce v areálu Benecko. Žena se tam srazila s osmiletou dívkou, tu do nemocnice transportoval vrtulník.

„Po řadě odborných vyšetření, kterými osmiletá lyžařka od včerejšího dne v nemocnici v Praze v Krči prošla, lékaři dospěli k závěru, že má poraněnou pánev,” popsala mluvčí policie Ivana Baláková.

Policisté už včera vyzvali veřejnost a případné svědky, aby se policistům přihlásili, dosud se ale nikdo neozval. Ke srážce došlo zhruba uprostřed sjezdovky. „Žena, která se s dívkou srazila, na místě nehody počkala až do příjezdu zdravotníků a dala na sebe jejímu otci telefonní kontakt. Zatím jsme ani ji a ani otce dívky nevyslechli, nicméně uvítáme svědectví všech lidí, kteří srážku viděli,” dodala mluvčí.

Holčička bude muset zůstat v nemocnici několik týdnů. Policisté opět žádají svědky, aby se přihlásili. „Dvojici by si návštěvníci areálu mohli pamatovat podle toho, že otec při lyžování přidržoval dívku na laně,” uzavřela Baláková.

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky nehoda, lyže, Benecko, policie, nemocnice, Praha, Krč

Malá lyžařka má po srážce poraněnou pánev. Žádný svědek se zatím nepřihlásil  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.