Počasí dnes6 °C, zítra4 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Žena si půjčovala, ale na splácení neměla, možná skončí za mřížemi

Cestu ze špatné finanční situace hledala žena u finanční společnosti, kde si nasmlouvala postupně dvě půjčky. Ani jednu ale nedokázala splatit a nyní ženě hrozí až dva roky ve vězení.

Poprvé si žena rozhodla půjčit 11 000 korun v únoru roku 2017, kdy se zavázala splácet pravidelně každý týden splátku ve výši 335 korun. Jenže poté, co splatila přes 7 000 korun, jí patrně peníze došly a žena z Desné si přišla pro další půjčku.

„Druhou smlouvu uzavřela žena na částku čtrnáct tisíc korun v červnu 2017,“ komentovala mluvčí policie Dagmar Sochorová. Ale ani tuto půjčku žena nesplatila, uhradila z ní pouze něco málo přes 2 000 korun. Společnosti tak nyní dvaačtyřicetiletá žena dluží před 34 000 korun. „Vrchní inspektor z Oddělení hospodářské kriminality již zahájil trestné stíhání této ženy,“ dodala mluvčí. Žena je tak obviněna ze spáchání trestného činu podvod.

Foto PČR

Štítky podvod, Desná, krimi, půjčka

Žena si půjčovala, ale na splácení neměla, možná skončí za mřížemi  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.