Počasí dnes9 °C, zítra6 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Zloděj číhal až majitelé odejdou a z domu si odnesl šperky i hotovost

V liberecké Rochlici využil zloděj toho, že majitelé domu vyrazili na večerní zábavu, a zatímco si užívali, vykradl jim dům. Zaměřil se při tom na peníze a šperky.

Když se majitelé kolem druhé hodiny ranní vrátili domů do ulice Na Žižkově, bylo jasné, že je mezitím někdo navštívil, a že to očividně nebyla očekávaná návštěva. Následně zjistili, že jim neznámý zloděj ukradl finanční hotovost i šperky. 

„Z domu zatím neznámý pachatel odcizil finanční hotovost z kabelky i z místa, kam si majitelé peníze ukládali,“ uvedla mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová. Bystrému oku nezvaného návštěvníka neunikly ani šperky, které si přidal ke svému lupu.

„Dále si pachatel odnesl tři zlaté prsteny, zlaté náušnice a platinové hodinky,“ komentovala mluvčí. Nyní se policisté obrací na veřejnost. Pokud by někdo poznal šperky na obrázku a věděl, kde se nacházejí, ať kontaktuje bezplatnou tísňovou linku 158 nebo své informace sdělí policistům na služebně obvodního oddělení Liberec - Vesec.

Mezi ukradenými šperky byly zlaté naušnice ve tvaru srdce s červeným kamínkem, platinové hodinky, a tři zlaté prsteny. Jeden se třemi bílými kamínky, další byl jednoduchý a poslední prsten byl žluto-červeně zdobený.

Foto PČR

Štítky krimi, zloděj, krádež, Liberec, dům, šperk, hotové peníze, Liberec VI-Rochlice, Žižkov

Zloděj číhal až majitelé odejdou a z domu si odnesl šperky i hotovost  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.