Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Agresor bývalé partnerce vyhrožoval a navíc jí zpustošil byt

Když se třiatřicetiletá žena seznámila s o devět let mladším přítelem, netušila, koho si to „nabrnkla“. Po čtyřech měsících ale začala mít z jeho projevů agrese strach, a tak ho ze svého bytu vyhodila. Mladík se ale s rozchodem nehodlal smířit.

Své bývalé družce posílal zprávy, ve kterých ji střídavě urážel a prosil o obnovení vztahu. Jelikož se své dřívější lásky začínala bát, obrátila se o pomoc na policii. „Policisté po zdokumentování celého oznámení doprovodili ženu domů, jelikož byla ve špatném psychickém stavu,“ uvedla mluvčí policie Ivana Baláková.

A dobře udělali. Když totiž dotyčná byt odemkla, vůbec nepřipomínal domov, který před tím opustila. „Během její nepřítomnosti se do bytu vloupal právě její bývalý přítel a rozbil téměř vše, co se dalo,“ komentovala Baláková. Nevynechal dokonce ani koupelnu, kde roztříštil zrcadlo, vytrhal poličky a navíc pustil vodu.

Nejenže tak celý být poničil, ale navíc ho ohrozil vytopením. Policisté se na místě okamžitě pustili do prohledání všech místností, aby se přesvědčili, jestli se autor této spouště ještě nenachází na místě. Následně po něm začali v Novém Boru pátrat a do hledání se zapojil i psovod.

O pátrání se dozvěděl i samotný mladík, který měl poškození bytu na svědomí, a možná pod tíhou svědomí nebo strachu se sám policistům přiznal. „Následující noc strávil pachatel v policejní cele, ale po nezbytném výslechu byl propuštěn na svobodu,“ dodala mluvčí.

Tím pro něj ale celá záležitost rozhodně neskončila. Nyní mu hrozí trestní stíhání za porušování domovní svobody a poškození cizí věci. Případem se nadále zabývají novoborští policisté, kteří škodu způsobenou na majetku vyčíslili na 82 tisíc korun.

Štítky vloupání, byt, Nový Bor, krimi

Agresor bývalé partnerce vyhrožoval a navíc jí zpustošil byt  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.