Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Řidič strhl řízení, aby se vyhnul střetu a naboural do dalšího auta

Ve špatný čas na špatném místě, tak by se dal popsat případ řidiče vozidla Audi, který jel po silnici v Josefově Dole, když mu do cesty vjel z parkoviště jiný automobil. Řidič Audi A4 sice stihl strhnout řízení, střetu se ale přesto nevyhnul.

Na vině byl v tomto případě muž, který seděl v Chevroletu a vyjížděl na silnici z parkoviště místního penzionu. „Ve výhledu řidiči bránil sněhový mantinel, neměl tedy pro vjezd na vozovku dostatečný rozhled a nezajistil si ani další osobu, která by ho o provozu na komunikaci informovala,“ uvedla policejní mluvčí Dagmar Sochorová.

Ve chvíli, kdy tento muž vjel na silnici, zleva přijížděl zmíněný vůz značky Audi. Řidič bleskově strhl volant vlevo, kde ale bohužel tou dobou stál zaparkovaný Superb, a na střet tak nakonec přesto došlo. „Náraz do automobilu značky Škoda tento vůz navíc odsunulo do dalšího zaparkovaného vozidla,“ komentovala mluvčí.

Naštěstí se celá záležitost obešla bez zranění. Zato škoda se vyšplhala až do výše 122 tisíc korun a viník nehody, tedy řidič Chevroletu, si navíc „na památku“ odnesl i blokovou pokutu.

Autoři | Foto HZS KHK

Štítky krimi, Jablonecko, Josefův Důl, silnice, Audi, Chevrolet, Audi A4, ŠKODA AUTO a.s., Škoda Superb

Řidič strhl řízení, aby se vyhnul střetu a naboural do dalšího auta  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.