Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

VIDEO: Policisté pátrají po muži z kamerového záznamu kvůli informacím o vloupání do školky

Policisté zveřejnili kamerový záznam, na kterém prochází neznámý muž. A právě tohoto muže by rádi vyslechli. Podle nich by jim mohl pomoci osvětlit vloupání do mateřské školky v Desné.

K vloupání došlo 23. října v noci. „Krátce po druhé hodině dosud neznámý pachatel po vykopnutí dvojité skleněné výplně špaletových dveří vnikl do budovy Mateřské školy v Desné, kde z různých místností odcizil peníze v celkové hodnotě 1 830 korun,” řekla mluvčí policie Dagmar Sochorová.

Tanvaldští policisté nyní žádají o spolupráci širokou veřejnost. V průběhu šetření se jim totiž podařilo zajistit záznam z jedné kamer umístěných v blízkosti mateřské školy z doby, kdy pravděpodobně došlo k vloupání a muž, který je na záznamu zachycen, by mohl mít pro policisty jako svědek důležité informace k případnému objasnění případu. „Mohl se tam totiž potkat s pachatelem či pachateli vloupání do budovy mateřské školy,” dodala mluvčí.

Poznali jste neznámého muže? Na policisty se můžete obrátit na kterékoliv služebně nebo telefonicky na bezplatné lince 158, případně přímo policistům na Obvodním oddělení v Tanvaldě prostřednictvím mobilního telefonu 735 788 647. „Případně žádáme samozřejmě samotného muže zachyceného na zveřejněném záznamu, aby se policistům sám přihlásil,” uzavřela Sochorová.

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky policie, školka, vloupání, tanvald, mateřská škola, Desná, videozáznam

VIDEO: Policisté pátrají po muži z kamerového záznamu kvůli informacím o vloupání do školky  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.