Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

FOTO: Z odstaveného kamionu ukradl blatníky i s SPZkou, policie žádá o pomoc při hledání zloděje

Řidič zaparkoval s kamionem na odstavné ploše v Liberci a přes noc nechal svůj tirák odpočívat. Tehdy ještě netušil, že ho ráno najde „očesaný“.

Kamion se zaplachtovaným návěsem stál v noci ze soboty na neděli na parkovišti v liberecké Rochlici v ulici U Močálu. „V době od dvacáté hodiny do půl šesté ráno doposud neznámý pachatel odcizil ze zaparkovaného nákladního automobilu oba blatníky i se světly a registrační značkou,“ sdělil policejní mluvčí Vojtěch Robovský.

Ráno tak řidič našel svůj vůz poněkud holý a na místo přivolal policisty. Majitel vozu následně vyčíslil škodu na 40 000 korun. Policisté nyní pátrají po pachateli a hledají i případné svědky. „Žádáme všechny svědky, kteří viděli osoby pohybující se v blízkosti stříbrného kamionu Scania v uvedené době, aby se přihlásili na kterékoli policejní služebně nebo prostřednictvím tísňové linky 158,“ dodal Robovský. 

Foto PČR

Štítky kamion, krádež, blatník, Liberec, Scania, Liberec VI-Rochlice

FOTO: Z odstaveného kamionu ukradl blatníky i s SPZkou, policie žádá o pomoc při hledání zloděje  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.