Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Pár na pervitinu kličkoval na Fügnerce na kolech, v batohu měl pistoli

V poslední době policisté upírají svůj bystrý zrak k terminálu MHD v centru Liberce. Při poslední akci ale vedle drobných krádeží a objevené marihuany zažili i nebývalou podívanou. Skoro jako z nějakého filmu.

Policisté se v rámci této akce zaměřili nejen na osoby čekající na autobus nebo trávící na Fügnerce svůj volný čas, ale i na návštěvníky zdejšího obchodního centra. Zkontrolovali přes šedesát lidí, rozdali nějaké pokuty... Nejzajímavější bylo ale jistě setkání s dvojicí, která kličkovala na kolech. 

Z jejich jezdeckého umění totiž bylo patrné, že si před jízdou zřejmě přihnuli ze sklenky, nebo se posilnili jinou látkou. „Těchto dvou cyklistů, tedy ženy a muže, si policisté všimli kolem osmé hodiny večerní. Kvůli jejich podivnému kličkování je hlídka na třídě 1. máje dojela a zkontrolovala,“ sdělila policejní mluvčí Vladimíra Šrýtrová

Muž ani nezapíral a rovnou policistům přiznal, že užil před jízdou na kole pervitin. Zato žena se pokusila svůj stav svést na užití léků proti bolesti zubů. „Orientační test byl u obou osob pozitivní na látku pervitin,“ komentovala mluvčí. Další drogy sice u sebe neměli, ale sám muž policisty upozornil na netradiční obsah svého batohu.

Obyčejný cyklista mívá v batohu třeba pití, svačinu, nebo pláštěnku, tento ruksak ale skrýval plynovou pistoli, tedy nefunkční. „Jelikož dvojice začala být poněkud agresivní, přivolali policisté z Pohotovostního a eskortního oddělení na místo své kolegy,“ popisovala incident Šrýtrová. Přivolané policisty navíc zaujal i jeden bicykl. Jak se ukázalo, byl kradený. Zatímco žena musela celou záležitost vysvětlovat na služebně, majitel, který své kolo postrádal od listopadu, mohl začít jásat. Ztracený majetek se mu totiž vrátil.

Štítky krimi, drogy, policisté, Fügnerova, metamfetamin, batoh, Liberec

Pár na pervitinu kličkoval na Fügnerce na kolech, v batohu měl pistoli  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.